tag:blogger.com,1999:blog-3924715798371920474.post741725401201436960..comments2023-10-30T17:06:52.441+01:00Comments on W kuchni na Stalowej: Wiosna, ach to ty!Paulina J.http://www.blogger.com/profile/08036947978059522595noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-3924715798371920474.post-43662463785974526922010-02-25T21:56:13.636+01:002010-02-25T21:56:13.636+01:00nie wiem czy bardziej lubię zapach wiosny
czy zapa...nie wiem czy bardziej lubię zapach wiosny<br />czy zapach pieczonego murzynka<br />chyba oba równie mocno<br /><br /><br />za to wiem na pewno, że tartę z kurczakiem bym polubiłaasiejahttps://www.blogger.com/profile/10050718531838242903noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3924715798371920474.post-20719341510007422692010-02-25T15:33:45.087+01:002010-02-25T15:33:45.087+01:00zrobię tę tartę w weekend, ale na cieście francusk...zrobię tę tartę w weekend, ale na cieście francuskim, to dam Wam znać co z tego wyszło :)Natalianoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3924715798371920474.post-18957414720535467032010-02-24T19:40:37.883+01:002010-02-24T19:40:37.883+01:00Natalio - chyba możesz. Ja nie testowałam. Ten far...Natalio - chyba możesz. Ja nie testowałam. Ten farsz długo na cieście nie leży, więc może nie rozmoknie... hmm Sama nie wiem.Paulina J.https://www.blogger.com/profile/08036947978059522595noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3924715798371920474.post-83498988413442788922010-02-24T15:59:05.325+01:002010-02-24T15:59:05.325+01:00pytanie nie do mnie- ale takie ciasto rozmoknie po...pytanie nie do mnie- ale takie ciasto rozmoknie pod spodem nim się to wszystko zapiecze.momhttps://www.blogger.com/profile/08929812391865102121noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3924715798371920474.post-54242649167857699042010-02-24T15:17:47.163+01:002010-02-24T15:17:47.163+01:00Dziękuję w imieniu siostry Weroniki za przepis :) ...Dziękuję w imieniu siostry Weroniki za przepis :) Sama go z przyjemnoscia wyprobuje, ostatnio kocham jesc tarty, <br />w zwiazku z tym mam pytanie? czy moge do Twojego przepisu uzyc ciasta francuskiego? Jak uwazasz?Natalianoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3924715798371920474.post-87298362214278476842010-02-24T14:34:08.045+01:002010-02-24T14:34:08.045+01:00Ze mnie słaba dietetyczka. Zawsze chciałam być na ...Ze mnie słaba dietetyczka. Zawsze chciałam być na diecie, ale kurcze, nigdy nie mogłam.Ale: <br />90g to nie cała kostka masła, tylko niecałe pół :), a śmietany tylko łyżka. :)<br />Poszukam i może ugotuje jednak coś dietetycznego... To bardzo trudne zadanie :)Paulina J.https://www.blogger.com/profile/08036947978059522595noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3924715798371920474.post-26596628529192123642010-02-24T11:49:32.177+01:002010-02-24T11:49:32.177+01:00oj, dietetyczne to to nie jest:)
prawie cała kostk...oj, dietetyczne to to nie jest:)<br />prawie cała kostka masła:) śmietana:) samo połączenie mięsa z ciastem- też nie dietetyczne wg niektórych diet:) ser zółty:)<br />same grzechy:)<br />oprócz gotowanego kurczaka;-)<br />ale pewnie pyszne:)<br />mniam!<br />a do tego micha sałaty:) i wino czerwone:)momhttps://www.blogger.com/profile/08929812391865102121noreply@blogger.com